Waarom tarot niet meer dan een vorm van psychologie – Telegraaf.nl

Wanneer je een kaart lat leggen de zelf een kaart legt – kies je uit een rij ‘gesloten’ kaarten morir voor je op tafel avioneta, een aantal kaarten. Met de jou puerta gekozen kaarten wordt vervolgens een patroon gelegd. Daaruit ontvouwt zich een verhaal dat je meer inzicht biedt en jouw verleden, heden es toekomst.

REVOLOTEA VAN INZICHT

Wanneer je een goede kaartlegger bezoekt, de zelf een geoefend tarotist doblado, blijkt de uitkomst (haast) altijd te kloppen. Je herkent zowel het heden als het verleden, es de voorspellingen morir de kaarten je doen komen (bijna) altijd uit. Tevens wordt plotseling duidelijk wat jou op dit momento te doen staat, omdat de afbeeldingen op de kaarten jou de revolotea van inzicht bezorgen waar je eerder nog naar op zoek fue.

Toen ik zelf nog heilig en het paranormale geloofde, fue ik ervan overtuigd dat ik tijdens het kiezen van de gesloten kaarten, intuïtief naar de juiste kaarten werd geleid. Al dan niet se reunió behulp van overleden dierbaren. En dat de tarotist de kaarten interpreteerde en samenwerking se reunió diens gid es – natuurlijk – aan de la mano de van helderziende waarnemingen.

Lees het hele artikel op VROUW.nl. ‘De tarot heeft namelijk niets te maken se reunió paranormale begaafdheid de adviserende gidsen uit het hiernamaals.’

VIDENTE ESTEPONA TAROT ESTEPONA

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=es&usg=AFQjCNFDn510Iy9LADRZ9FbxhhRgR0GpOg&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&ei=il3cWIiADcz_zAbeuJb4Aw&url=http://www.telegraaf.nl/vrouw/27891589/__Waarom_tarot_niet_meer_is_dan_een_vorm_van_psychologie__.html
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
LinkedIn
RSS
العربية简体中文EnglishFrançaisDeutschItaliano日本語मराठीNorsk bokmålPortuguêsРусскийEspañol
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.videntepatricio.com/waarom-tarot-niet-meer-dan-een-vorm-van-psychologie-telegraaf-nl
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
LinkedIn
RSS